Catálogo

Llibres i Novel·les

El maleït gosset de la senyoreta Pepis

Una novel·la plena de secrets que per culpa d’un gosset es van destapant com qui no vol la cosa fins que s’acaba descobrint l’impensable. Només era la punta de l’iceberg. Ara tenen davant seu, el cas més difícil.

¡Manos arriba! ¿El móvil o la vida?

Vivimos en el inmediatismo. El estrés constante, la ansiedad y el no saber disfrutar realmente de nada al final nos pasa factura en la salud y nuestra felicidad. Aquí te presento 9 retos para huir del estrés, la ansiedad y el inmediatismo en el que estamos inmersos nuestra sociedad. ¿Serás capaz de superarlos?

Maridatge Secret

Una novel·la plena de passions. El vi i el seu art. Un amor prohibit per les famílies sorgirà y els dos enamorats hauran de mantenir ocult el seu amor fins que la passió desborda. Què passarà?

Confitada

Una novel·la escrita durant el confinament on una noia descobreix el seu passat a través dels records de la seva mare. A mesura que avança descobrirà qui és realment el seu pare. El trobarà mai?

Sang Dolça

Els monstres no fan mala cara, no tenen dents punxegudes i mirada penetrant. No. Sovint els monstres tenen la millor cara amb un gran somriure. Qui ha pogut matar l’empresari més ric d’Alcarràs? A qui va tota l’herencia?

Qui ha mort la pubilla de la festa Major?

La noia més bonica del poble, la que tothom estima ha desaparegut. Més tard es troba el seu cos. Tots són sospitosos però només un, ha pogut cometre aquest greu assassinat.

Quan perseguíem el sol

Quan tot va malament a la vida, et pots agafar a un ferro roent. Una novel·la romàntica plena de passions i drames a superar. Escrita en primera persona per a que el lector senti molt més el que pateix el protagonista.

De sol a sol

De Girona a Alcarràs! Els canvis que la Laia trobarà quan li surt un nomenament per fer de professora tant lluny de casa seva farà que canvii totalment de les creences que tenia fins al moment. I qui sap. Potser troba un pagés com Déu mana!

Sol Rogenc

Què pot anar malament per guanyar una rifa de fútbol? Aquests dos amics inseparables viuran la seva millor aventura gaudint del premi. Però algú no vol que això passi… Quina intriga!

La maleta russa

Fa tan temps que la vaig escriure que ja ni recordo de què anava. El que sé, és que era un invent a escriure a dos mans, juntament amb el David Martínez. Una cosa molt boja!

Obres de Teatre de comèdia

Si t’agrada llegir teatre, adquireix-les per GUMROAD o algunes per Amazon, estan molt bé de preu. Però, en canvi, si vols representar una d’aquestes obres de teatre, contacta amb mi primer. Podem arribar a un acord: et puc passar el guió i les músiques de forma gratuïta a canvi que m’invitis a l’estrena de l’obra!

 1. La història impressionant de Balent i Galant: Un rei que té dos fills: un és un gran guerrer i l’altre un erudit amb música i molt intel·ligent. Però, qui podrà substituir-lo quan ell no hi sigui? El rei els posa a prova amb diferents reptes per poder decidir.
 2. El gat amb botes (per tres actors): Adaptació de l’obra del gat amb botes per a poder fer-la tan sols amb tres actors que s’aniran canviant la roba per poder representar l’obra.
 3. Boda a l’escusat: Tot el que pot passar en els lavabos d’una boda. Embolics, amors i passions faran que sigui una boda totalment boja!
 4. Hem de tornar de bodes: Uns amics es colen en una boda per lligar, però resulta que s’equivoquen i just van a la boda de la exnovia d’un d’ells. S’acabarà fent la boda?
 5. Les malvades germanes Corb: cegades per la corrupció i els diners aquestes riques de pacotilla veuran com el seu imperi decau amb la mort del seu pare. Ara hauran de trobar un pobre infeliç que les pugui mantenir el seu nivell de vida. Potser aquest infeliç no ho serà tant.
 6. Veïnes: Quan la Milagros i el Sisco ho deixen estar per culpa que el Sisco s’ha enamorant d’una pelandrusca, les amigues de la Milagros l’ajudaran a trobar un nou amor. Quan el Sisco se n’assabenta que la Xixi només el volia pels diners, aquest decidirà tornar amb la Milagros. El final el decideix el públic.
 7. Vecinas al 155: Adaptació de Veïnes amb el que va passar l’1 d’octubre de 2017.
 8. Monges – Vigileu que ve el Bisbe!: Quan uns lladres entren a robar a un convent el mateix dia que un enamorat es cola per rescatar la seva novia, es produeix un cataclisme de bogería, embolics de llits que us farà pixar de riure.
 9. Recull d’escènes de comèdia: Atac Zombiah, Malalt d’amor, Busca’t un advocat, …: Un recull d’unes 10 escenes d’humor. Són escenes que fan molta gràcia però que no poden desenvolupar tota una obra de teatre, o estaven originalment en obres de teatre, però per temps/situació no va ser possible incloure-les al resultat final. Aquí no es tira res!
 10. Nissaga de Pastorets: Un padrí veu que la seva família està totalment desmoronada. Ningú es parla amb ningú. Pel que decideix parar-los una trampa i si volen recuperar l’herencia hauran d’actuar com si fos l’obra dels pastorets.
 11. Aquí no paga ni Déu – adaptació reduida de l’obra de Dario Fo.
 12. La lucidesa del Boig: Un boig s’escapa d’un manicomi. Aquest durant l’obra anirà dient paraules inconnexes, però el millor de tot és que la gent el pren seriosament per culpa d’una confussió. I la gent anirà fent-li cas a tots els seus consells. Com acabarà tot?
 13. Els Forasters: La persona més gafe (malestruc) del país ha arribat a viure a la casa del costat. Els nous veins revolucionaran tot el carrer. Riures assegurats, d’aquells que dius: no, no, no! Para!!!
 14. M’estresses de casa: Diverses mestresses de casa es reuniexen cada dia per fer el cafè, allí totes intenten ser més que ningú. Els rumors es van fent grans i més grans fins que al final peten i esquitxen a tothom!
 15. Xates estem confitades!: Adaptació de Veïnes al confinament.
 16. Confinats: Un matrimoni porta un any tancat a casa amb la sogra i tres crios. Ell no pot més, ella és una obsessiva compulsiva del coronavirus. Just una tarda que ell intenta poder marxar de casa, arriba una amiga de la sogra (una negacionista) que ho posarà tot potes enlaire!
 17. El Manetes (en revisió).
 18. Fonda Ventura Quan el Vicent, un marit innocent, el fan marxar de casa perquè la seva dona ha quedat amb unes amigues, decideix passar la nit a la Fonda i com que no té diners, la Ventureta, la regent de la Fonda, el deixa treballar com a cambrer a canvi d’estància ja que aquella nit tenen molta feina amb un polític que ha quedat amb la seva secretaria per passar la nit. El Vicent ho esguerrarà tot i el polític que havia de firmar l’ampliació de la fonda marxarà molt descontent perquè la seva dona l’ha descobert per culpa del Vicent. Però aquest tindrà un as amagat que aconseguirà finalment que el polític no demoleixi la Fonda, sinó que a més firmi unes millores per la Ventureta.
 19. Sogres a la vista Quan el Pere arriba a casa i sent al contestador que la Marta l’ha deixat just el dia abans de casar-se. En aquell moment arriben els pares de la Marta per conèixer al seu nou gendre. Pregunten per sa filla i al principi ell dona excuses que farà que els altres encara sospitin més d’ell. Allí comença una rere altre a reprendre al gendre i al final peta el sogre que no pot més i es posa del costat del gendre. La sogra embogeix i decideix divorciar-se del sogre. El gendre es sent malament i vol calmar-los però encara ho esguerra més. Llavors s’executa el segon missatge i diu que tot el anterior missatge era pel casting. Que li desitjo sort. Els sogres veuen que el noi no es tant dolent i que a canvi que no expliqui res a la Marta, que l’accepten tal i com es i que Bueno… el millor gendre que un pot tenir.
 20. Un regal per Nadal (en revisió)