sol rogenc - Carles Gòdia

Sol rogenc – Des d’on es pon el Sol

Desprès d’uns dies publicant tots els escrits que tinc a Amazon, ja siguin obres de teatre, escenes d’humor o contes, per fi ha arribat l’últim (per ara), i per mi el més esperat: és tracta d’un llibre, una novel·leta molt divertida anomenada “Sol rogenc”.

L’obra està escrita en català però utilitzant paraules típiques de la zona de Lleida i sobretot d’Alcarràs. Feta amb tocs d’humor i amb rucades per a fer passar un bon moment als lectors, que a la vegada veuran i/o recordaran com és viure en un poble de ponent.

“Lo Quim i l’Òsquer són dos amics d’Alcarràs que tenen una vida molt còmoda fent de pagesos entre bancals d’aufals i granges. Amb una vida tranquil·la pel matí i al tard, la birreta de rigor i a posar-se al dia amb cotilleos del poble o parlar de no res.

Però aquests, veuran com les seves vides canvien gràcies a una rifa del futbol i llavorens hauran de vèncer les seves pors: sortir del poble, conèixer gent nova i enfrontar-se a l’amor, cosa que provocarà un bon canvi en ells. Canviar no cria polls, diuen”.

Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència, tot i que hi ha llocs que no es poden amagar gaire. Aneu-los trobant, aneu-los gaudint i comentant-los.

llibre sol rogenc Carles Gòdia

S’ha fet una edició especial de 50 copies impreses per a tots els que el vulgueu obtenir.

El preu encara s’ha d’acabar de decidir, però per Amazon ja el podeu obtenir.

Per tant, el dia de Sant Jordi ja teniu solucionat el tema del llibre, tan en format digital com en format imprès.