De sol a sol, novetats, llibres, 2017

De sol a sol, el nou llibre que avui s’estrena, explica la història d’una noia del Port de la Selva, la Laia, que cansada que li diguin el que ha de fer, decideix trencar amb tot i fer un gir a la seva vida per anar a fer de professora pels mons de Déu.

Però el destí, que és capritxós i té les seves raons, l’envia des de la Costa Brava fins a Alcarràs. On mai s’hagués imaginat que la boira, el fred i la vida senzilla de camp aniria calant dins seu i li canviaria la vida per sempre.

Però, realment podrà trencar amb el seu passat? Descobrirà un dels secrets més ben guardats d’Alcarràs? Coneixerà a algú interessant que farà que el seu cor trontolli? O potser més d’un?

Trios amorosos, enemics, mentides i secrets omplen aquesta novel·la per a explicar-vos una història que us atraparà des del principi i amb un final espectacular que us deixarà sense paraules.

Com va sorgir la idea: «de sol a sol»?

Caminant pel Port de la Selva vaig trobar-me un bloc de pedra on s’hi exposava amb una petxina groga que allí s’iniciava el Camí de Sant Jaume i que travessava tota Catalunya fins a arribar a Alcarràs.

I va ser allí quan per fi ho vaig veure clar. Tenia moltes peces d’un trencaclosques que feia temps que intentava encaixar i que per més que ho provava no acabaven de quadrar.

Però al veure aquella placa de sobte va aparèixer la Laia, es va anar dibuixant la seva vida, els embolics i trames que neixen d’aquesta història, de sol a sol. Com el camí de Sant Jaume que s’inicia on surt el sol, el Port de la Selva, i es pon per Alcarràs.

Aquest Sant Jordi ja sabeu que regalar i si no us podeu esperar, ja el podeu obtenir per Amazon.