Regala "de sol a sol"

De sol a sol, la nova novel·la de Carles Gòdia per a aquest Sant Jordi

Si ets d’aquelles persones que quan arriba Sant Jordi no saben ben bé que regalar, quin és el millor llibre, o quins llibres estan de moda. Et proposo una bona alternativa local «de sol a sol», feta a casa, de proximitat o com més t’agradi dir-ho.

“De sol a sol”, una aventura en to d’humor d’una noia del Port de la Selva que per diverses raons va a parar a donar classe de biologia al nou institut d’Alcarràs. Allí, no tan sols s’enamorarà d’una professió tan noble com fer de professora, sinó que també s’enamorarà d’altres dos nois.

Trios amorosos, secrets i misteris es desvetllen en aquesta nova novel·la que ja podeu trobar a “Cals Arradios” (Novetats Moliner) i a llibres Serra d’Alcarràs.

Desprès d’escriure “Sol Rogenc” vaig rebre una molt bona acollida de part de la gent, la qual em felicitava i m’encoratjava a seguir escrivint. La veritat, és que el fet de posar-me un altre cop a escriure una nova història m’atreia ja que escrivint “Sol Rogenc” m’ho havia passat súper bé. Recordo que buscava tocs d’humor, moments còmics o expressions que em fessin riure. Per tant, vaig decidir posar-me mans a l’obra i així vaig començar «De sol a sol».

Sempre vaig tenir present que no volia igualar a “Sol Rogenc”, continuar la història, caure en comparacions o pensar en superar-la. Simplement escriure una història que m’agradés sobretot a mi i on m’ho passés bé. Diuen que si fas allò que t’agrada, tens premi assegurat!

Les preguntes són:

Què us sembla?
Quin dels dos us agrada més?
Sou #solrogencs o #desolasolencs? 

PD1: A «de sol a sol», no apareixen tants barbarismes, tacos o renecs com a l’anterior. He intentat polir una mica més el text.

PD2: Si trobeu semblança de personatges del llibre en persones reals o llocs, és pura coincidència, eh! 😉

Fins aviat. Espero les vostres respostes.