La novel·la més passional d’aquest sant Jordi 2022

La vida està plena de passió, però no tothom la pot compartir amb qui realment voldria. Aquesta història passa a Alcarràs on dues famílies rivals, els Castellvit, uns grans viticultors; i els Majoral, grans productors de la millor vedella, mantenen un rancor que degenera any rere any per culpa d’unes terres que ningú pot decidir a qui pertanyen realment.

Però d’aquesta disputa en naixerà una parella d’amants, l’Ariadna i el Pau, dos amants desafortunats que s’enamoren a primera vista, i a pesar de l’oposició de les dues famílies, decideixen apostar pel seu amor cosa que comportarà greus dificultats.

Així i tot, és el seu amor prou fort per aguantar tot el que els ve a sobre? Estan disposats a fer qualsevol cosa l’un per l’altre, inclús a lidiar amb la dura realitat de lluitar entre ells per culpa d’aquestes maleïdes terres. D’ells dependrà trobar una manera de trencar aquest cercle d’enemistat i injustícia.

Una història d’amor prohibit que explorarà els sentiments més bàsics però més bonics entre aquests dos joves.

El vi, la passió i les llàgrimes seran part de les seves vides.

Consell

Et recomano que busquis un lloc còmode, especial. Silenciós a poder ser. I si t’agrada el bon vi, obre’t aquella botelleta que tenies guardada al fons per un dia especial. Obre-la. Deixa-la airejar i omple’t una copa. Recolza’t al teu gust i comença a llegir.

Quan he de beure? El mateix text t’anirà sugerint moments per fer una glopada, mirar la copa i assaborejar, igual que els personatges d’aquesta novel·la, el vi.