Per fi arriba la novel·la del confinament: Confitada!

Durant els primers 40 dies de confinament de 2020, vaig estar escrivint cada dia per Instagram (@cgodia). I el que va començar essent un passatemps a causa de l’avorriment d’haver de restar a casa, el que escrivia va començar a prendre forma i sense saber ni com acabaria ni què passaria es va crear Confitada: la novel·la d’Instagram.

Els seguidors anaven llegint el que anava publicant i cada dia els anava entretenint fent-los preguntes sobre la novel·la, sobre els personatges o les decisions que aquests prendrien.

N’hi havia d’humor, altres eren concursos o altres preguntes per veure on seguiria la trama que tots junts anàvem perfilant. Per això, veureu que dins de la novel·la hi ha trossos on sembla que no ho hagi escrit jo. Ja que segurament és la veu d’un dels seguidors.

Us atreviu a trobar-los?

Perquè ho he deixat tal qual estava. A veure, he arreglat errors típics com que al principi la Joana té 15 anys i acaba amb 18 en tan sols dos mesos. També he creat una estructura per poder finalitzar la història, per això ara el primer capítol és el final (sense desvelar res).

Com a aperitiu…

Per fer boca abans que no surti el llibre imprès.

Aquest any, però, m’he atrevit a gravar el primer capítol. Us el voleu descarregar en MP3 per poder escoltar-lo? Doncs feu ús del formulari que trobareu a continuació i així us el podré enviar al vostre correu.

Moltes gràcies a tots, per fer-ho possible!

Confitada - Capítol 1

Descarrega gratis

Envia el fitxer a: