Confitada, la novel·la d'aquest confinament.

Abans d’ensenyar-vos el booktràiler, m’agradaria dir-vos que avui fa un any que vaig començar Confitada, així m’ho ha recordat Instagram. Recordo que el 14 ens van confinar i per les xarxes tot era memes sobre el confinament, por i notícies falses i una espurna de llum amb la gent que mostrava el que feia a casa en directes. Els que sabien cuinar, cuinaven. Els que saben pintar, pintaven. Inclús n’hi havia que mostraven tècniques per moure el cos; fent esport i gent que programava pàgines web en directe.

Llavors vaig pensar: a mi que m’agrada fer? Escriure. Doncs comencem una novel·la online sense saber on anar ni de què anirà. No vau tardar gaire a respondre’m que continués i a la primera pregunta que us vaig fer: Com la crida sa padrina per anar a esmorzar? Ja vaig rebre moltes respostes molt caxondes. Entrant a https://www.instagram.com/cgodia podreu veure el que vau respondre.

El booktràiler de Confitada

Com cada any, m’agrada unir les ganes d’escriure amb les de crear vídeos i en faig un Booktràiler, bibliotràiler (en català) o el que seria el mateix, un aperitiu mostrant el que els lectors es trobaran quan obrin el llibre. Ho presento en forma de resum i que a la vegada enganxi per adquirir el llibre. Sempre poso alguna música així, xocant, que a més d’un li fa més ganes de veure una possible pel·lícula que de llegir el llibre, però tot sigui per entretenir.

El booktràiler de Confitada!

Aquest any, però he decidit intentar amb els audiollibres. Vaig gravar el primer capítol, el vaig editar i el vaig publicar. Les reaccions han estat diverses però esperades. Els lectors-lectors no els ha agradat. Ells prefereixen el seu ritme de lectura, s’imaginen ells el que jo pronunciava o entonava. Però, els que no acostumen a llegir o no els agrada, han trobat en l’audiollibre un format brutal i m’han animat a llegir tot el llibre.

Dir que per a aquest any, no sé si hi haurà temps de fer-ho, però s’agraeixen totes les propostes que em feu.

Sense allargar-me més us deixo amb el Tràiler de Confitada. Espero que us agradi i que aviat tingui el llibre físicament perquè el pugueu anar a buscar. El final us encantarà.