lamaletarussa

Bé, per fi, desprès de 4 anys des que vam començar, fer innumerables correccions i encara ara el que deu quedar per corregir, podem dir que ja està acabat el primer llibre del David Martínez i jo. Us presentem la maleta russa.

Les ganes d’escriure i de contar coses va fer que un dia, al bar Antares de Lleida, ens proposéssim escriure alguna cosa de profit. Però res va sortir d’allí. La veritat és que tampoc sabíem com començar.

De sobte, un dia se’ns va acudir un joc que podia ser la clau de la nostra manca d’inspiració- Ens putejaríem! Si, ho heu llegit bé.

El joc tracta del següent: un escriu un tros, 4 o 5 paràgrafs i li passa al company. Aquest pot optar per seguir la història del primer o començar-n’hi una de nova. Sol hi ha una regla, no es poden matar personatges que no són teus.

A mesura que avançàvem amb la història vam veure que el David era un especialista embolicant la trama. Jo, en canvi havia de salvar al personatge i de mica en mica vaig trobar la manera de xafar-li els plans al David.

Però va arribar un moment que la història no s’aguantava, llavors vam decidir fer un replantejament, trobar un final i a partir d’allí adaptar la trama per a arribar a un destí. Cosa que per mi, va ser el millor moment ja que anaves jugant amb els personatges, els hi havíem agafat carinyo i s’havíen de prendre decisions dures.

Temps desprès li vaig comentar a en David que una història tant divertida i intrigant no es podia morir de fàstic en un calaix o en una carpeta en .doc. Vam rellegir la novel·la i vam descobrir i arreglar alguns errors.

Esperem ansiosos saber què en penseu!