Gaudeix amb humor del bo!

«El maleït gosset de la senyoreta Pepis«, la novel·la de comèdia negra que no podràs deixar de llegir. Amb una trama complexa i plena d’intrigues, aquest llibre et convida a jugar a detectius per resoldre els misteris sense cap ni peus que es van presentant al llarg de la història. A mesura que vagis llegint, aniràs descobrint més i més secrets ocults, i les peces del puzle començaran a encaixar fins a desembocar en un desenllaç que t’agafarà per sorpresa.

Si sou fans de les històries intrigants i divertides, aquesta és la novel·la perfecta per a vosaltres. Escrita amb una escriptura afilada i una trama meticulosament estructurada, aquest llibre us convida a jugar a detectius per resoldre els misteris sense cap ni peus que es van presentant al llarg de la història.

Però, i qui és el protagonista?

El protagonista indiscutible és el gosset de la senyoreta Pepis, que sembla estar en el centre de tots els misteris. Quan la Núria i l’Arnau busquen desesperats el gos de la seva tia abans que aquesta torni, sense voler descobreixen una estança de la casa que canviarà les seves vides per sempre i sobretot, el que pensaven sobre la tia Pepis.

Amb una trama complexa i plena d’intrigues, anireu descobrint més i més secrets ocults, i les peces del puzle començaran a encaixar fins a desembocar en un desenllaç que us agafarà per sorpresa.

Però no només la trama és el punt fort d’aquesta novel·la. Els personatges exòtics i excèntrics us faran riure a carcajades, amb un humor i sarcasme que no us deixaran indiferents.

Una comèdia negra, negra

Una novel·la plena d’humor i sarcasme, amb personatges exòtics i excèntrics que et faran riure a carcajades. I, per descomptat, no podem oblidar el protagonista indiscutible: el gosset de la senyoreta Pepis, que sembla estar en el centre de tots els misteris.

Amb una escriptura afilada i una trama meticulosament estructurada, aquesta és una novel·la que no et deixarà indiferent. Així que endinsa’t en aquesta apassionant història i deixa’t sorprendre per tot el que amaga «El maleït gosset de la senyoreta Pepis«.

Aquí us deixo el primer capítol per si algú vol saber de què va!

Per cert el Gosset model de la portada s’anomena FLOC, és instagramer i aquest és el seu compte:

https://www.instagram.com/floc_maltesedog/

Si voleu aconseguir aquest llibre, ho podeu fer a Novetats Moliner d’Alcarràs o per Amazon en aquest enllaç: https://www.amazon.es/dp/B0BXMTKXNK?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_KPFQ4PTXXNS7RMZAEEMX

Revisa el meu cataleg per si trobes algun altre llibre interessant: