El nou llibre per a aquest Sant Jordi 2018

Aquí us deixo un petit tràiler del llibre d’aquest any, «Quan perseguíem el sol», per a que comenceu a gaudir del que podria ser una bona història d’amor.

 

Quan perseguíem el sol explica les aventures del Robert que, desesperat per encaminar de nou la seva vida després d’una dura separació, decideix trencar amb el present per a recuperar un amor del passat que no ha deixat mai de bategar.

Sense saber si ella el recordarà després de tant temps, omple la maleta d’il·lusions i agafa un vol cap a ves-a-saber-on per a trobar la noia de la qui un dia es va enamorar.

Però el vol es complica, una tempesta de neu afecta tot el nord d’Europa i els seus plans es veuran afectats. Quines casualitats ens presenta la vida quan ens deixem portar pel joc de l’atzar!

Trobará mai la seva estimada? Ella l’estarà esperant? Descobrirà pel camí secrets que havien quedat sepultats pel pas del temps i que potser més valia no destapar-los? Coneixerà passatgers interessants que li faran replantejar-se el viatge de la seva vida?

Una història plena de moments màgics que et faran avançar sense poder parar fins a descobrir si finalment trobarà o no la noia dels seus somnis.