logosap
A principis de 2003 en @jordipg i jo, amics de la universitat, estàvem un dia parlant sobre la proliferació de les partys (LAN partys). Jo, incrèdul, li vaig preguntar – I, és molt difícil muntar una party?- Ell em va respondre que no ho sabia, però creia que no devia ser gaire complicat.
Llavors va ser quan va aparèixer “la frase”, la gran frase que t’empeny a fer-ho tot, sense tenir por a res. La frase que et canvia i fa sortir forces des d’on sigui. La frase que mou muntanyes.

– A què no?

I parlant amb amics, gent diversa, interessats vam començar a organitzar una festa a Lo Casino d’Alcarràs per a tots els joves i no tant joves de la zona que s’hi van apuntar de bon grat. Recordo que érem unes 35 persones més els que organitzàvem. Molts companys de la universitat ens van venir a ajudar a muntar les taules, el cablejat, la preparació de jocs, la barra de beure i menjar, etc… La recordo com la party on millor m’ho he passat.
Va passar un any, i vam decidir continuar amb una segona edició. Els party-cipants van ser uns 60, i fins i tot vam arribar als 120 a la edició número 4. Aquesta va ser la última on hi vàrem actuar d’organitzadors ja que amb el temps les prioritats canvien i les ganes de dedicar-hi temps van minvant. Vam decidir que abans de fer-ho malament, seria millor no fer-ho, però la festa tenia un nom, un prestigi i al quedar-se pel camí altres festes, havia esdevingut la primera de la zona o la més antiga, si més no.
Vam buscar gent amb els que hi poguéssim confiar plenament i desprès de pensar una mica, vam trobar 3 nois que encaixaven amb el perfil que buscàvem. Entre ells no es coneixien massa o sigui que en l’edició 5 de l’Alcarràs Party, els vam afegir a l’organització per a que poguessin veure com funcionava tot. També vam comptar amb un gran amic que ens va ajudar amb el tema de la web, @mpampols.
A la sisena edició la nova organització va córrer sola i nosaltres hi vam assistir com a visitants per ajudar en qualsevol cosa, encara que ells ens tractaven de “fundadors”, quin riure!
De mica en mica han adquirit consciència d’empresa, recursos econòmics i d’organització i ara sota la marca “Alcarras LAN Party” munten altres festes com la de Soses, Tèrmens, Vielha, etc…
L’any passat, celebrant els 10 anys de la party, ens van obsequiar amb un trofeu als fundadors agraint-nos la tasca feta. Quan realment, som nosaltres: el @jordipg, el @mpampols i jo, qui hem d’agrair-los la tasca feta durant aquests anys. Ja que han sabut mantenir l’esperit original reinventant-se cada any amb noves activitats, temàtiques i jocs. I ja van per la onzena edició aquest 2013.