Avui us presento un nou vídeo tutorial per aprendre a utilitzar correctament el Google Documents. Molts estudiants, alumnes o usuaris en general utilitzen aquesta aplicació online de formes incorrectes, o més ben dit, improductives o poc eficients.

Molts són els alumnes que em demanen com començar un TDR (treball de recerca), o m’envien correus preguntant i suplicant ajuda, ja que queda poc temps i no hi ha manera que s’imprimeixi correctament.

Els usuaris, poc formats, troben en el Google Docs la facilitat de començar a escriure i al moment tenir un document acabat, però són pocs els que el saben utilitzar de forma correcta. Fent que la mateixa aplicació treballi per nosaltres, en lloc de perdre temps mirant que aquesta es doblegui a les nostres ordres.

Per això, en aquest vídeo us explico com fer un document correcte i professional amb Google Documents.

Farem uns apartats amb estils, un índex automàtic, numeració de pàgines, capçaleres, salts de pàgina i de secció amb orientacions diferents i incrustació d’imatges des de la web.

Malgrat Microsoft Word, el qual té moltes més opcions d’edició de textos, Google Documents el segueix de prop (amb menys opcions) però millorant-les dia a dia.

Com veureu, a diferència d’aquest altre vídeo que vaig publicar fa bastant temps on explicava com fer un document de forma correcta amb el Microsoft Word, en aquest vídeo intento resumir més totes les accions que hom pot necessitar i per tant, vaig més al gra que amb l’anterior.

Espero que us sigui d’ajuda i si teniu més dubtes només fa falta que me’ls comuniqueu i intentaré resoldre’ls.