Ja tenim al Youtube el vídeo de l’obra de Nissaga de Pastorets. Es va gravar el 23 de desembre de 2018 a Lo Casino d’Alcarràs.

Nissaga de pastorets és una història màgica, bonica i molt familiar on un home gran, el vell de cal Ramonaire, veu que deixarà una familia molt desavinguda.

L’home creu que això no pot continuar així i decideix fer-hi alguna cosa, però llavors l’home es posa malalt.

La familia es reuneix, a pesar de les seves desavinences, per veure com està el seu avi o pare, però quan el troben no s’ho poden creure.

L’home està fatal. S’ha tornat totalment boig i es pensa que es el rei Melcior d’Orient i busca al nen Jesús per a donar-li la seva riquesa.

La familia, moguda per la cobdícia, decideix representar els pastorets per a l’avi d’aquesta manera es pensen que mostrarà on té guardats els diners.

Però durant l’obra aniran sortint petites disputes entre els germans, rencors guardats i altres assumptes que havíen de tractar. Però, tot ha estat una estratègia de l’avi? O pel contrari, ha set una casualitat?

Aconseguiran els germans perdonar-se i tornar-se a portar bé? Trobaran el que guarda el seu avi? Hi ha realment diners pel mig?

Descobreix-ho en aquesta comèdia de Carles Gòdia.