yoteconozco.com

Encara recordo el dia que Marc Pampols i jo vam quedar per què els dos havíem tingut una idea. Crear una pàgina per a lligar, trobar parella o fer amics. Vam quedar a la Universitat de Lleida i junts vam extreure totes les idees possibles, amb esbossos a mà en una llibreta utilitzada a les últimes pàgines.

Poc a poc va anar creixent, vam muntar el codi HTML amb un bloc de notes, hi vam afegir estils, imatges i vam anar demanant a coneguts, parents i amics que en fessin difusió i que trobessin els errors que nosaltres no havíem trobat. Va ser tota una grata experiència.

Desprès de 4 anys d’aquella aventura, la pàgina funcionava sola. Si, que nosaltres ens hi anàvem passejant però no hi estàvem treballant. Un dia, vam veure que hi havia molts usuaris, 30.000, però la pàgina havia quedat antiquada.

Ens vam reunir els dos i un altre company que també hi volia participar, en Jaume Bellet, i vam decidir donar-li un rentat de cara a la pàgina, posar-la al dia i actualitzar serveis i zones. Han set uns mesos de treball dur, ja que sempre ho intentem fer tot des de zero. Ara podem dir que aviat sortirà la nova versió de YoteConozco. Esperem que us agradi.  YoteConozco.com