Si estudies teatre o actues i necessites aprendre un paper

Quan em toca estudiar un paper per una obra de teatre, sempre m’enfronto amb el mateix problema (o virtut) i és que la vista em va més de pressa que la voluntat i els ulls llegeixen la següent frase abans que jo decideixi no fer-ho. Per contrapartida, llavors ja sé que ha de dir el meu personatge i cada vegada em trobo amb el mateix dilema. Un paper per anar tapant?

Per tal cosa, vaig pensar. Carai ja que sé una mica d’informàtica i si creo una pàgina en la qual tu penges el text i ell se n’encarrega de tapar el que has de dir perque puguis pronunciar la teva rèplica sense haver de mirar, tapar amb un paper o altres filigranes.

El replicador, la màquina que et tira rèpliques d’un guió.

Et voilà! Aquí us presento aquesta primera beta del replicador. Sí, falla una mica. Això de trobar personatges li costa, vés. Que hi vols fer?

He pujat també el codi a GitHub així si algú per casualitat creu que el pot millorar, podrà descarregar-se el codi i millorar-lo.

Aspectes que he pensat que podrien ser útils:

  • Agafar qualsevol tipus de fitxer, ja sigui PDF, Docx, Fdf,…
  • Tractar qualsevol mena de guió, sigui com sigui que està creat.
  • Separar per escenes, ja que ara sempre comences pel principi.
  • Guardar avenç i guardar el fitxer.

Ja veieu, moltes coses, ja que és una versió molt primerenca i era per veure si funcionava. Si veieu que li pot ser útil a algú o creieu que el podeu millorar, estaré encantat d’escoltar les vostres opinions.