M’explico – El bloc del Francesc Clavera

Captura de pantalla 2014-10-23 a les 17.54.14

Un bon company de feina em va dir un cop que cansat de la rutina de donar la mateixa classe mil vegades havia estudiat com posar fi a aquest avorriment, tan pels alumnes com pel professor, utilitzant tècniques i noves metodologies que es comencen a provar en centres pioners, per professors agossarats o amb ganes de canviar una mica.

Jo li vaig comentar que havia de plantejar-se publicar aquestes experiències i que havia de perdre la por a escriure-ho en un bloc per a que més professors ens assabentessim dels avantatges que comporten les tècnies com la flipping classroom. Ell que de ben segur també ho havia pensat em va dir que endavant amb la web i amb una mica d’esforç, un bon domini, hosting gratuit i el grandiós wordpress tots els usuaris ja podem gaudir de:

http://francescclavera.com/